Retour & Ruilen

De dag nadat je bestelling is bezorgd heb je de bestelde producten 14 dagen op zicht, 14 dagen bedenktijd dus. Binnen deze termijn mag je de producten bekijken en/of passen om te kunnen beoordelen of de producten voldoen aan je wensen. Voldoet het product niet aan je wensen, dan mag je deze na het melden via onderstaand formulier, zonder opgaaf van reden retour sturen binnen 14 dagen. Ook kun je artikelen die je wilt ruilen voor een andere maat of kleur melden via onderstaand formulier.

Geef hier duidelijk aan welke producten je wilt retourneren en/of ruilen. De kosten voor het retour zenden zijn voor rekening van de klant. Nadat je het retour hebt aangemeld, kun je de producten retour sturen naar het adres wat staat vermeld op de retourinformatie wat is meegestuurd met je bestelling. 

Nadat je retour in goede orde ontvangen is, zorgen wij dat het bedrag binnen 14 dagen teruggestort wordt op je bankrekening. Bij volledige retour gestuurde bestellingen krijg je een volledige terugbetaling. Bij gedeeltelijke retourzendingen worden alleen de producten terugbetaaled die daadwerkelijk geretourneerd zijn. Voor ruilingen zorgen wij dat je nieuwe product z.s.m kosteloos naar je opgestuurd wordt zodra het geretourneerde artikel bij ons in goede orde is ontvangen. 

Artikelen die retour worden gezonden moeten:

·         zijn voorzien van alle originele aangehechte labels/kaartjes e.d

·         in de originele onbeschadigde verpakking terug gestuurd worden (indien van toepassing)

·         ongedragen/ongewassen zijn (passen mag natuurlijk) 

·         houdt kleding weg uit rokerige ruimtes, waar eten wordt bereid en bij huisdieren uit de buurt. Kleding die niet meer fris ruikt, kleding onder de dierenharen of hevig geparfumeerd ruiken worden niet geaccepteerd als retour

·         voor schoenen; zonder draagsporen zijn, en in originele doos teruggestuurd worden. De schoenendoos mag niet gebruikt worden als verzenddoos. De schoenendoos wordt gezien als originele verpakking en dient dus onbeschadigd retour te worden gestuurd.

·         voldoende gefrankeerd en stevig/veilig verpakt worden.

Indien niet gehouden aan bovenstaande regels, heeft Looks Like Vintage het recht om een retour niet aan te nemen of de schade in mindering te brengen op de terugbetaling. In principe mag je in de zichttermijn met een kledingstuk doen wat je in een fysieke winkel ook doet. Passen, bekijken en beoordelen of alles werkt naar behoren.

Wil je een product ruilen, denk erom dat je alleen een product kunt ruilen tegen hetzelfde product in een andere maat en/of kleur. Niet tegen een compleet ander product.

Je krijgt via de mail updates wanneer je retour is ontvangen, en wanneer het geld is teruggestort of wanneer het geruilde product naar je is opgestuurd!

Stuur je bestelling retour naar het volgende adres: Looks Like Vintage, Noordkade 17, 9203 CC Drachten

 

Klantgegevens


Uw naam:

Adres

Postcode & woonplaats

Telefoonnummer

E-mail:

Bankrekeningnummer (ivm terugstorten) + Op naam van


Gegevens Retour en/of Omruil Product(en)


Factuurnummer

Noteer hier de producten (maat, kleur en aantal) die u wilt retourneren of wilt omruilen.
U kunt niet ruilen voor een compleet ander product.

Overige opmerkingen

Verzenden
Uw bericht is succesvol verzonden.