Prijs
Merken
Kleur
maat
Mode stijlen

Dream4Kids organiseert droomdagen voor kinderen tussen 6 en 12 jaar die te kampen hebben met een jeugdtrauma. Hierbij kun je denken aan een vechtscheiding, ernstige rouw, mishandeling, (seksueel) misbruik of verwaarlozing. Het aantal kinderen dat hiermee te maken heeft is hartverscheurend; alleen al in Nederland worden 1 à 2 kinderen per klas mishandeld. Deze kinderen kunnen hierdoor het geloof in zichzelf en de wereld verliezen. Bovendien is deze doelgroep vaak onzichtbaar. Dream4Kids doorbreekt de negatieve spiraal waarin deze kinderen verkeren en vervult hun allerliefste droomwens tijdens een droomdag.

Met onze geweldige Pin-up/Vintage community maken we onze eigen dromen waar en organiseren we regelmatig via Facebook mooie droomdagen voor onszelf. Zoals de Hollywood Glamour Meeting op 25 november in Utrecht*. We gunnen anderen namelijk ook een dag om nooit te vergeten en wat past er nou beter bij dan een inzamelingsactie voor het goede doel. Dit gaan we doen voor Dream4kids samen met de pin-up community. En wij als Looks Like Vintage willen dit goede doel graag steunen. En doneren daarom 5% van jouw aankoopbedrag van bestellingen geplaatst tussen 13-11 t/m 23-11 aan Dream4Kids. 

Ook kun je via de Pin-ups voor Dream4Kids website; http://steun.dream4kids.nl/pinups-voor-dream4kids zelf nog doneren! Dit kan al vanaf €1,- en je maakt dan ook nog kans op de mooiste prijzen <3. Via onze Facebook community groep We Love to Looks Like Vintage; https://www.facebook.com/groups/lookslikevintage kun je op hoogte blijven en wordt ook het uiteindelijke bedrag en de winnaars van de prijzen bekend gemaakt door de organisatoren van deze geweldige inzamelingsactie, Leilanie en Tanika. 

*is al vol

Aantal weergegeven:
Sorteren op: