Over de winkel

Looks Like Vintage Store! 

Sinds novmeber 2018 heeft Looks Like Vintage haar winkel geopend in Drachten. Een winkel van ruim 150m2 waar onze collecties fysiek voor je klaar hangen om gepast te worden, de moosite jaren 50 swing jurken, kokerrokken, vintage stijl tops en vesjes en een groeiende collectie vintage kinderkleding en stoere rockabilly herenkleding! 

Dinsdag t/m zaterdags en op koopzondagen zijn we open en staan voor je klaar om je te helpen en kunnen advies geven wat jou het beste staat. We kijken bij het geven van advies altijd naar het figuur en wat het figuur het beste doet uikomen maar wat daarnaast ook bij jouw als persoon past. Bij ons kun je eerlijk advies verwachten, we zijn niet opdringerig en zullen je nooit iets aansmeren, hier hebben we een hekel aan! Ons speerpunt online komt dus ook in onze winkel duidelijk terug, ongeacht maat of pasvorm kun je altijd iets naar wens vinden in onze collectie. We letten bij het samenstellen van onze collecties altijd op dat er verschillende pasvormen beschikbaar zijn en zowel swing als aansluitende jurken en rokken! We luisteren naar de klant en dit zie je ook elke keer weer terug in onze collecties. Er is voor ieder wat wils, van mooie bloemenprints tot polka dots, van stoer tot liefelijk en romantisch in een breed aanbod van maten! 

Onze webshop en winkelvoorraad zijn altijd hetzelfde, kom je dus van iets verder weg is het heel makkelijk om te kijken of er iets voor je bij is. Is een maatbutton op de webshop blauw dan is deze maat ook fysiek bij ons op voorraad in de winkel! We krijgen regelmatig nieuwe collecties binnen die nog niet op de webshop staan. Via onze social media kanalen houden we je op de hoogte hiervan zodat je soms in de winkel nieuwe dingen kunt passen die nog niet eens online staan!

In de maanden Mei t/m Augustus kan het voorkomen dat we een weekend dicht zijn ivm festivals waar wij ook op staan met onze stand. Een overzicht van eventuele datums dat we niet open zijn maar ook onze openingstijden vind je hier (of natuurlijk als we een keer bij jouw in de buurt staan!): https://lookslikevintage.nl/Openingstijden

Daarnaast zijn we ook enkele keren per maand op een zondag geopend. Deze datums vind je ook op onze Openingstijdenpagina en worden bekend gemaakt via onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/lookslikevintage/

We hopen je te mogen verwelkomen in de winkel. De koffie/thee staat altijd klaar en we hebben een mooie zithoek voor eventuele partners/vrienden/familie die je meebrengt en zelfs een tv met dvd speler voor de kids om lekker een tekenfilm te kunnen kijken!