Over Looks Like Vintage

Looks Like Vintage is dé webwinkel en winkel (Drachten) met een unieke en afwisselende collectie betaalbare vintage en retro geïnspireerde kleding. Voor de romatische dolly’s, rockabilly guys en pin-up dames. Voor ieder een stijl om zich op en top retro te voelen!

Looks Like Vintage is opgericht in 2013 om alle retro en vintage lovers een plek te geven waar betaalbare kleding, schoenen, accessoires en sieraden te vinden zijn om een unieke outfit samen te stellen. Als het nu gaat om de jaren 40 waar kleding werd gemaakt onder strenge wetten tijdens de oorlog, de new look van de 50’s, of de rebelse stromingen in de jaren 60. Voor elke retro liefhebber is er wel een stijl te vinden! 

Onze missie is om jou elke keer weer te verrassen met onze collecties, zelf samengesteld vanuit de leukste merken die in Europa verkrijgbaar zijn! Al onze kleding, schoenen en accessoires zijn uit voorraad leverbaar. Altijd betaalbaar, en van goede kwaliteit! Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk kleding ook aan te bieden in de grotere maten, en zul je steeds meer kleding vinden in de plus size maten op de webshop. We doen er dan ook alles aan om je een unieke ervaring te geven als je shopt bij Looks Like Vintage! Naast de webshop vind je Looks Like Vintage ook op veel festivals en evenementen met een stand, kun je op afspraak langskomen in ons magazijn en houden we 1x per maand een open weekend! 

Volg ons ook op Facebook, Twitter en Pinterest om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste producten, leuke informatie, acties en nieuws. Via Social Media kun je makkelijk met Looks Like Vintage in contact komen, of stuur een mail naar info@lookslikevintage.nl. Je kunt je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de leukste kleding, nieuwtjes, acties en exclusieve kortingscodes!