Prijs
Merken
maat

Nieuw bij Looks Like Vintage, het Amsterdamse merk Lien & Giel! 

Lien & Giel staat bekend vanwege haar prachtige kleurrijke motieven, prints en eerlijke mode! Hun inspiratie komt voornamelijk uit de folklore en handwerktechnieken uit alle werelddelen. 

Het proces voorafgaand aan het uiteindelijk eindproduct is een lange weg. Een motief en dessin wordt eerst getekend, geborduurd, gehaakt, gebreid etc. Met moderne technieken worden deze in rapport gezet zodat er een dessin ontstaat. De gebruikte stoffen worden in Turkije gedrukt op ecologisch katoen. De Turkse overheid hanteert strenge voorschriften om te kunnen voldoen aan het certificaat ecologisch katoen. Lien en Giel hebben daarnaast bewust gekozen om hun producten in Europa te laten maken om de controle op kwaliteit en eerlijke werkomstandigheden daadwerkelijk te kunnen waarborgen.

De kleding van Lien & Giel kenmerkt zich bij de liefhebber vooral door het kleurgebruik en het comfortabele draagcomfort. De items uit verschillende Lien & Giel collecties kunnen oneindig met elkaar gecombineerd worden. Wij van Looks Like Vintage stellen uit de collecties en prints van Lien & Giel een super mooie collectie die we jullie zowel online als instore aanbieden. In onze winkel in Koudum kun je ook gerust langs komen om te passen! Wij zorgen ervoor dat onze collecties passen bij onze stijl, een vintagetouch! 

Aantal weergegeven:
Sorteren op: