Giftwrap

0,00
Beschikbaarheid:  100
0 beoordeling(en).    |  Beoordeel

Wil je iemand verassen met een cadeau bij Looks Like Vintage vandaan? Vanaf nu kunnen we het ook feestelijk voor je inpakken. Op dit moment mogelijk voor verjaardag, sinterklaas,  kerst en valentijn. En natuurlijk altijd met een retro touch! En het mooiste, we doen het gratis ;)

Hoe werkt het?

Selecteer welke gelegenheid, het gewenste inpakpapier, zijdevloeipapier, het etiket, en eventueel gewenste versiering. Klik dan op "Nu Bestellen" om aan het winkelmandje toe te voegen. 

Wat zijn de mogelijkheden: (altijd via opmerkingen je wensen kenbaar maken!)

  • Een bestelling kan meteen verzonden worden naar de ontvanger. Vul je eigen adresgegevens eerst in, en ontvink dan de box "Het bezorg- en factuuradres is gelijk." Vul de adresgegevens van de ontvanger in onder bezorgadres. Wij zorgen dat er geen factuur bijgesloten wordt.
  • Bestel je meerdere items, waaronder voor jezelf, of moeten meerdere dingen ingepakt worden. Vermeld onder opmerkingen in je shoppingbag welk artikel(en) ingepakt dient te worden. Bij meerdere artikelen die ingepakt dient te worden, graag even vermelden welke giftwrap bij welk artikel hoort als je verschillende opties hebt geselecteerd!
  • Bestel je meerdere items waaronder voor jezelf en voor iemand waaraan je het cadeau doet, kunnen we dit niet apart verzenden. 
  • Je kunt een gewenste verzenddatum aangeven in het veld opmerking(en) in je shoppingbag. Dit is erg handig,  gezien van sommige items maar een beperkte voorraad is, en je dan niet het risico loopt dat het uitverkocht is. Als iets bijvoorbeeld als cadeau voor kerst bedoeld is, maar je wilt het cadeau wel geven binnen de 14 dagen zichttermijn (dit gaat in een dag na ontvangst van het pakket), is dit een goede optie. Hier doen wij niet moeilijk over! Wij verzenden het dan pas op de datum die jij aangeeft. Houdt wel rekening mee dat rond feestdagen het langer kan duren voordat een pakket bezorgt wordt!
  • Let op, we kunnen pas verzenden als de betaling door ons is ontvangen, overboekingen nemen vaak enkele werkdagen in beslag voordat wij de uiteindelijke bestellingen (en dus cadeautje) kunnen verzenden. 

Heb je bijzondere wensen of opmerkingen, dan kun je altijd informeren via info@lookslikevintage.nl

Beoordeel

Uw naam:
Uw beoordeling:


Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:Gelegenheid *
Inpakapier *
Vloeipapier *
Versiering *
Etiket *

Product aanvragen